Vereniging

Fietsen is een prachtige sport om in clubverband te beoefenen. Bij WV De Meteoor vinden we het belangrijk om fanatiek te trainen en het gezellig met elkaar te hebben. We organiseren wekelijks gezamenlijke trainingen en diverse activiteiten gedurende het jaar, van een barbecue tot een gezamenlijk trainingsweekend.

Ons ledenbestand bestaat uit een groep actieve recreanten (van wie een deel in het verleden wedstrijden gefietst heeft) en enkele actieve wedstrijdrenners. Daarnaast is er sprake van een mooie mix van leeftijden. Veel ervaring dus, waarbij er fanatiek en met plezier getraind wordt.

KNWU aangesloten

WV de Meteoor is een bij de KNWU aangesloten wielervereniging. Dit betekent dat leden via onze vereniging een licentie aan kunnen vragen om deel te nemen aan de door de wielerbond georganiseerde wedstrijden. Dit kan in alle disciplines, van wegwielrennen tot mountainbiken en veldrijden. Daarnaast is WV de Meteoor als organiserende vereniging verbonden aan de bekende Ronde van Ochten en staan we altijd open om de wielersport in de regio te stimuleren.

Lidmaatschap en tarieven

We bieden de mogelijk mee proef te trainen. Meer informatie hierover kun je lezen op de pagina trainingen. Nieuwe leden zijn bij onze vereniging altijd van harte welkom. Voor het lidmaatschap hanteren wij in 2023 de volgende tarieven:

  • Leden zonder licentie: € 50,00
  • Licentiehouders: € 65,00
  • Donateurs: € 30,00

Voordelen lidmaatschap

  • In het seizoen deelname aan drie georganiseerde groepsritten/per week
  • Toegang tot de WhatsApp-groep
  • Eén keer per drie jaar nieuwe clubkleding (36 Cycling) en de mogelijkheid deze via de webshop voordelig bij te bestellen
  • Deelname aan leuke activiteiten, zoals: de jaarlijkse BBQ, trainingsweekend in binnen- of buitenland (op eigen kosten)
  • Lid van onze club op Strava

Daarnaast vergaderen we één keer per jaar in januari. Deze vergadering kun je als lid vrijwillig bijwonen om mee te denken en te overleggen met elkaar. Bovenal word je lid van een club van mensen met echte passie voor de wielersport en veel gezelligheid.

“Fanatiek wielrennen en gezelligheid"